Wij dragen graag ons steentje bij aan tal van locale verenigingen en initiatieven.

Meppers Eersel

Keeris Architecten is trotse sponsor van de Meppers uit Eersel. 
DE honk- en softbal club uit de kempen, de club bestaat uit zo’n 40 enthousiaste honk- en beeballers die elke week te vinden zijn op de velden aan sportpark “de Dieprijt” aan de Postelseweg. 

Naast de competitie worden er regelmatig clinics en toernooien georganiseerd waar mogelijk toekomstige spelers een keer kunnen ‘proeven’ van het echte honkbal sfeertje. Ook wordt elk jaar een familie- en vrienden toernooi gehouden waar iedereen een sportieve honkbaldag beleeft!

Jaarlijks dragen we ons steentje bij aan deze leuke club! http://www.meppers.nl/

 

Stichting Paperclip

Als bureau zijn wij sinds de oprichting een 'bevriende' sponsor van Paperclip. Deze stichting organiseert evenementen op muzikale, culturele en andere gebieden speciaal voor jongeren in en rondom de Gemeente Eersel. Daarbij dragen ze zorg voor het bieden van een platform aan jeugdige talenten behorende tot de doelgroep, om hun kunsten aan een breder publiek te kunnen vertonen en mede hierdoor ervaring op te doen. Een van de speerpunten is het jaarlijkse festifal wat meer dan 2000 bezoekers trekt.

Thomas Stichting India

Keeris Architecten maakt onderdeel uit van het bouwteam en heeft de verantwoordelijkheid over ontwerp en het  digitale tekenwerk.         Bouwen aan een betere Toekomst.
De Stichting Thomas Bouwprojecten is in 1992 opgericht en werft gelden in Nederland om in het zuiden van India voornamelijk op het platteland, scholen en kindertehuizen te bouwen voor kansarme kinderen. De stichting heeft in Zuid-India meer dan 3 miljoen euro besteed aan de realisering van meer dan 90 bouwprojecten, van boorputten tot toiletgebouwen en van scholen tot internaten. 

Ontwerp tribune & kleedlokalen E.F.C.

Onze regionale trots E.F.C. spelend in de eerste klasse heeft al diverse malen gebruik mogen maken van onze expertise. Zo hebben we een aantal jaren terug het ontwerp van de nieuwe hoofdtribune getekend en ook de nieuwe kleedlokalen zijn d.m.v. sponsoring getekend voor 'ons clubje' E.F.C.

Uiteraard hangen we met ons reclamebord rond de velden en zijn tevens een  aantal jaren als kledingsponsor in de jeugdelftallen zeer actief geweest.

 

Scouting Eersel / jeugdstichting 'de Zwerm'

Als hoofdsponsoren zijn wij nauw betrokken geweest bij de realisatie van de grootschalige verbouwing van Blokhut I. Geen makkelijke klus voor de scouting omdat er een omvangrijk programma aan de bestaande (verouderde) blokhut moest worden toegevoegd. Geheel belangeloos hebben wij een helpende hand geboden voor ontwerp en de bouwvergunning. Door introductie van een nieuwe entree werden diverse tegenstrijdigheden in een klap opgelost. Er is nu plaats voor een 'echte keuken', een MIVA toilet, douches, staflokalen, opslag en het belangrijkste; een uitnodigende passende uitstraling!

Fietsclub 'de contente'

Sinds afgelopen seizoen (2012) staat het logo van Keeris Architecten als nieuwe sponsor op het tenue van fietsclub 'de Contente'. Na enkele keren te hebben meegefietst is Pieter Keeris lid geworden van de verenging.
MTB of op de weg?   “in beide takken van sport liggen voldoende uitdagingen!”
Als sponsor hechten wij veel waarde aan het sociale aspect om de ‘irselse’ verenigingen een warm hart toe te dragen. De bijkomstigheid dat ‘de contente’ ook een aardige jeugdafdeling heeft maakte deze keuze alleen maar eenvoudiger.

Volmolens Energie Team (V.E.T.)

Al enkele jaren zijn wij actief sponsor van het Volmolen Energie Team. Een sportieve club met een zeer hoog ambitieniveau. Raften is een sport waarbij men, in een 4 of 6 persoons raft, op verschillende onderdelen het tegen elkaar op neemt. In de afgelopen jaren zijn ze 5x Nederlands kampioen geweest en hebben ze deel genomen aan diverse internationale wedstijden waaronder het WK in Bosnië (2011) en het  WK in Nieuw Zeeland (2013) www.vetdebeste.nl