Het is een kunst om in de eerste opzet van een gebouwvorm te reageren op de kansen die de omgeving biedt


Passief Bouwen biedt nieuwe inzichten en een methodiek om duurzaam, eenduidig en energiezuinig te ontwerpen.
Het klimaat en de wens onafhankelijk te zijn van externe fossiele energiebronnen en de zorg voor het milieu maken dit item actueel.

Keeris Architecten is een ervaren duurzaam bouwen architect en deelt deze kennis graag. Het betreft de passief bouwen methodiek en Nul Op de Meter (NOM) woningen. Toepassingen in (PV & PVT) zonne-energie, toepassing van warmtepompsystemen, (deels) ondergronds bouwen (zie hiervoor ook ontwerp privé woonhuis), intensief grondgebruik, duurzame materiaaltoepassing, duurzame ventilatie systemen en het aanpassen van bestaande woningen. Een laag energieverbruik of zelfs energielevering kan indien gewenst gehaald worden. Op onze site ziet u diverse voorbeelden van duurzame architectuur.

Wij ondersteunen en delen onze kennis actief met het passiefhuiscentrum en KempenEnergie; 

www.kempenenergie.nl

https://passiefhuiscentrum.nl/architecten/keeris-architecten/

Om een goed en echt duurzaam resultaat te kunnen bereiken is juiste samenwerking van elke discipline essentieel. Door kennis en ervaring specifiek op dit gebied kunnen wij u op de juiste wijze adviseren. Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek belt u dan gerust voor een afspraak met ons bureau.